GUSK – KB 1-0

kb-andersMatchreferat - tidigare år, SeniorLeave a Comment

KB:s Turgay Dagdelen i kamp med GUSK:s Patrik Källsten

KB:s Turgay Dagdelen i kamp med GUSK:s Patrik Källsten (arkivbild)

KB förlorade i lördags sin fjärde raka match då man mötte Gamla Upsala SK borta.

Lagets assisterande tränar Roger Svensson kommenterar:

– Det är tungt att åka på ännu en förlust, speciellt när GUSK gör sitt mål med mindre än tio minuter kvar. Återigen så gör våra motståndare ett sent mål, vilket är jäkligt jobbigt att ta.
Men om man skall se på det positiva så gör vi en ganska bra match, där vi speciellt i första halvlek är det bästa laget.

Hur såg spelet ut?

– Vi rullar boll väldigt fint, håller oss till planen vi lade upp innan, och det enda som saknas är den sista pricken över i:et där vi skapar den där riktigt klara målchansen.

Några av de etablerade namnen saknas laguppställningen, Roger?

– En hel del grabbar saknas då skador har gjort sig påminda och diverse andra grejor också för den delen. Turgay, Atilla, Mattias, Altman och Fredrik lider av skador och sjukdomar. Ted fick arbetsförhinder samt så hade vi Garofalo avstängd.

Men, grabbarna gör det bra och det är återigen i misstag som gör att GUSK kan glida igenom och göra sitt mål. Rättvist får jag nog säga efter deras andra halvlek. De skapar ett par fina lägen som Francis löser, men målet är inget att säga om.

Vem är Måns Sörensen?

– Måns gjorde sin första match från start i KB:s a-lag. Han är den första egna produkten som spelar division 2-fotboll för klubben eller ens spelar i representationslaget för föreningen. Mycket roligt Måns och han gör det väldigt bra på sin högeryttermittfältsplats också. Det skall bli kul att följa den killen under hösten.

När vänder det för KB?

– Nya tag till helgen där vi spinner vidare på det positiva ur matchen och försöker kriga oss till tre pinnar mot Västerås IK.

/red

Laget: Francis Ngono Ndzengue –  Gustav Hedberg, Oliver Lee Gilford, Youssef Lahlou, Petter Falkenstrand – Jonathan Partin (K), Jonathan Ederström –  Måns Sörensen, (Michael Grims, 65:e), Richard Joseph Ntirugelegwa (Christopher Bergqvist, 88:e), Ömer Erdal, (Johannes Bengtsson, 65:e) – Ruan Carlos Da Silva Cantilio.