Gustav Hedberg återvänder till KB

MelkerNyheter KB fotboll, Senior, Spelarpresentationer0 Comments

Gustavhedberg2
Gustav Hedberg. Foto: Anders Jansson

Gustav Hedberg lämnade Karlbergs BK inför säsongen. Nu är 23-åringen tillbaka för att lyfta KB i division 2.

Gustav Hedberg var en framträdande spelare för Karlberg ifjol. Efter den lyckosamma säsongen provtränade försvararen med division 1-laget IK Frej. När det inte mynnade ut i något kontrakt valde han spel i Nacka i den södra division 2-serien.
Men nu återvänder han till Karlbergs BK efter bara ett halvår.
På torsdagen skrev Hedberg på övergångshandlingarna och genomförde sedan det första träningspasset med sina nygamla lagkamrater.
– En fin förstärkning för oss. Dels har jag förstått att Gustav var en mycket uppskattad spelare i klubben förra säsongen både på och utanför planen, dels ger det fler alternativ i backlinjen, säger assisterande tränaren Kalle Karlsson.
Planen är att Gustav Hedberg ska vara spelklar till cupmötet med Danderyd den 13 augusti. Seriedebuten kan ske den 16 augusti hemma mot Strömsberg.

/red