Haninge/Brandbergen – KB 1–1

kb-redMatchreferat 2015, Senior

Karlbergs BK spelade oavgjort i lördagens genrep mot Haninge/Brandbergen (1–1).

Första halvleken på Brandbergens IP var jämn spelmässigt. Karlberg hade det bästa läget att ta ledningen efter en snabb passningskombination där Andreas Vikström avslutade precis utanför stolpen.
Istället tog hemmalaget ledningen på hörna som nickades i mål.
I andra halvlek blev KB:s Edwin Ekholm målchansutvisad efter drygt tio minuters spel. Lite hårt dömt då det såg ut som att KB-spelaren träffade bollen innan han träffade spelaren. KB fick formera om, Måns Sörensen gick in som mittback, Christofer Garofalo gick ned som högerback medan nyförvärvet Filip Mårtensson fick debutera på offensivt mittfält.
Med cirka 25 minuter kvar fick Keivan Keshavarz drömträff från distans. Bollen dök in bakom en chanslös hemmamålvakt.
Båda lagen hade bud på segermål, men matchen slutade oavgjort.
– Det var en positiv insats från oss. Ingen föll ur ramen. Vår unga backlinje skötte sig fint. Vi behöver finslipa några saker spelmässigt men det känns som vi är på rätt väg, säger KB-tränaren Kalle Karlsson.
Han berömde hela laget och plussade extra för mittbacken Sean Sabetkar (bilden) som svarade för en solid insats.

Haninge/Brandbergen–Karlbergs BK 1–1 (1–0)
Mål, KB: 1–1 (66) Keivan Keshavarz (Christofer Garofalo).
Publik: 60 (Brandbergens IP).

/red