Hanvikens SK – KB dam 2-0

Thomas BahnsonDam0 Comments

Damernas första träningsmatch för året spelades igår (söndag) på Tyresövallen framför tomma läktare, vart var Tyresö FF publiken som normalt ser på fotboll där?

Skämt åsido, det var kul att spela på en arena med så fint underlag. Tyvärr ville inte regnet avta och gräset blev väldigt halt och svårspelat. Vi kom även till spel med enbart 1 avbytare och när skadorna (halt gräs) kom under matchen fick vi klara oss med både 10 och 9 spelare under perioder.

Matchen var väldigt jämn i mina ögon, vårt försvarsspel var exemplariskt, motståndarna hade nog inte ett enda skott på mål i första halvlek. Det hade inte vi heller men fokus var på att hålla ihop laget och koncentrera oss på grunderna i försvarsspelet, och det lyckades vi med.

När vi kämpat tillräckligt länge med undertalig uppställning kom 2 insläppta mål på kort tid med ungefär 20 min kvar. Vi hade ingen energi att komma tillbaka in i matchen.

Överlag ska vi vara nöjda med vår defensiva prestation, med bättre förutsättningar hade vi orkat kombinera detta med ett bättre anfallsspel också. Nästa match spelar vi mot Skogås/Trångsund på Stadshagens IP på söndag kl 12.15.

Laget:

Paulina