Karlbergs BK:s herrlag kommer 2018 att spela i division 2 norra Svealand. Under de senaste åren har föreningen och seniorverksamheten utvecklats markant såväl sportsligt som organisatoriskt.

KB gick under 00-talet från att vara ett mittenlag i division 5 till att spela i division 2. 2011 tog KB steget upp i tvåan och historia var skriven. 2015 gjorde laget en ettårig sejour i division 3. Säsongen slutade med kvalavancemang tillbaka till fotbollstvåan. Som nykomling 2016 slutade KB tvåa i division 2 norra Svealand, vilket är det bästa resultat en klubb från Kungsholmen/Vasastan gjort i modern tid. Karlberg kvalade till division 1, men föll i sista kvalsteget. 2018 nådde KB återigen kval till division 1.

Truppen består av en bra blandning av unga talanger och rutinerade spelare mellan 18–26 år. Hemmamatcherna spelas på Stadshagens IP.

Nyförvärv 2019

Förluster 2019

Träningsmatcher 2019

Ej spikat ännu.