Herrlagets tränare fortsätter 2015

kb-andersSenior

Kalle Karlsson och Roger Svensson kommer att leda Karlbergs BK i division 3 nästa säsong.

Tränarduon ansvarade för laget under de sista åtta matcherna i höstas i ett försök att rädda laget kvar i division 2 Norra Svealand. Det lyckades inte, det blev degradering till trean, men nu är de muntligen överens med KB om en fortsättning.

Kalle Karlsson, 32, kommer att ha huvudansvaret. Tanken är att komplettera staben med en eller två ledare. Olle Olsson kliver av sin roll som lagledare på grund av flytt. Spelartruppen ska bantas då seniorerna endast kommer att driva ett lag kommande år.

– Det är en inspirerande utmaning. Planen är att bygga kring en stomme från fjolårets trupp och sedan förstärka med spelare som passar in den profil som vi eftersöker: Utvecklingsbara spelare med rätt karaktär, inställning och nivå, säger Kalle Karlsson.

/red