Hillgren inför kvällens cupdrama: ”Vi måste spela utan rädsla”

RedaktionenNyheter, Senior

Med förnyat självförtroende ger sig Karlbergs BK in som underdog i Svenska cupens omgång 1. På andra sidan står seriekonkurrenten Vasalund som KB nyligen föll mot i serien med 0-2 på Skytteholm i Solna. Men Nicholas Hillgren tror inte att en cupknall är omöjlig i solskenet på Stadshagen.

Två raka segrar nu. Hur viktigt har det varit för gruppen?

– Det känns jätteviktigt med två raka med tanke på den starten av säsongen vi fick. Det kändes som att vi hade oflyt i de fyra första matcherna och hade hoppats på bättre resultat.

Hur ser du på din egen prestation den senaste tiden?

– Jag tycker att min egna prestation har varit bra om man ser till helheten. Min nivå har känts relativt jämn trots att jag känner att jag har mycket att förbättra.

Nu väntar Vasalund i Svenska cupen. Har vi chans på revansch för 0-2-förlusten och avancemang – eller är Vasa för överlägsna?

– Vasalund är ett starkt lag med mycket rutin och erfarenhet men jag tror att nyckeln för oss blir att hitta rätt taktik för att göra det så svårt som möjligt för Vasa att spela. Vi måste spela utan rädsla för att kunna avancera till nästa steg i cupen.

Nicholas ”Nicho” Hillgren

Född: 1997 Position: Försvarare Moderklubb: Bollstanäs SK
Kom till KB: 2018 Matcher i serien 2018: 5 Mål: 0 Assist: 1

Vi ses på Stadshagen i kväll klockan 19:00!