Huddinge – KB 3-0

kb-andersMatchreferat - tidigare år, Senior0 Comments

Höstsäsongen har börjat tungt för KB. Efter bara en poäng på de inledande två matcherna blev det ny förlust i lördags. Huddinge vann med klara 3-0 (2-0).

– Vi var inte riktigt på tårna från start och ett misstag i försvaret ledde till att Huddinges Joel Johansson Matikka kunde göra mål redan i den 7:e minuten, förklarar KB:s Roger Svensson.

Sedan kom vi tillbaka litet grand men efter en dryg halvtimme kom 2-0. I den andra halvleken flyttade vi positioner på mittfältet och det blev bättre men det hjälpte inte då Erido Poli punkterade matchen då han gjorde 3-0 på straff i den 77:e minuten.

– Huddinge är ett bra lag, absolut. Men idag nådde vi inte upp i normal kapacitet helt enkelt, säger Roger Svensson.

Karlberg har nu dragits in i striden om det nedre strecket och nu väntar en mycket viktig match hemma på lördag då pånyttfödda Sollentuna kommer på besök. I och med en komfortabel seger med 3-0 hemma mot Enköping i helgen har de smugit förbi KB i tabellen.

Mycket viktig match med andra ord och KB behöver ditt stöd. Du kommer väl?

/red