Karlbergs BK söker huvudtränare för F-08

Kalina LindahlFrån kansliet

Karlbergs BK (KB) söker en skicklig pedagog och spelarutvecklare som kan ta sig an uppdraget som huvudtränare för våra flickor födda 2008.

Uppdraget
Som huvudtränare kommer du att ha det övergripande ansvaret för spelarutvecklingen av cirka 15 spelare födda 2008. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar planering av träningsupplägg, matchuttagning, samt genomförande av tre träningar per vecka samt en match per helg. Detta arbete kommer att understödjas av klubbens ledning samt dedikerade föräldratränare som har följt spelarnas utveckling under flera års tid. Runt laget finns även en välfungerande föräldraorganisation som kommer att ansvara för allt administrativt arbete som berör laget samt kontakten med övriga föräldrar. Uppdraget är arvoderat och omfattar 8-10 timmar per vecka.

Vilka är vi?
KB är Kungsholmens största och snabbast växande idrottsförening med över 1 000 aktiva fotbollsspelare. Under 2019 har vi påbörjat ett omfattande reformarbete för att ta ytterligare steg mot att kunna erbjuda en vetenskapligt förankrad, glädjefylld och individanpassad spelarutveckling. Som ett led i den här satsningen ingår att rekrytera och utbilda bästa möjliga tränare för våra barn och ungdomar. KB bedriver en seriös och progressiv utbildningsverksamhet, genom vilken du som KB-tränare kommer ges goda möjligheter att utveckla ditt tränarskap.

Vem är du?
Du är en ansvarsfull och driven person med mångårig praktisk erfarenhet som fotbollstränare. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning och praktisk erfarenhet från pedagogiskt arbete med barn och ungdomar. Du har en humanistisk och holistisk syn på spelarutveckling, där du möter varje spelare utifrån dennes individuella behov och skapar träningssituationer som är representativa för spelet fotboll. Samtidigt har du god planeringsförmåga samt en mycket god förmåga att samarbeta med klubbledning och övriga lag i verksamheten.

Är du intresserad?
Om uppdraget låter intressant, vänligen skicka CV och personlig presentation till KB:s utvecklingsansvarig, Viktor Gredin: viktor.gredin@karlbergsbk.se. Intervjuer kommer att ske löpande under hösten tills tjänsten är tillsatt.