I vår tar vi in knattar födda 2010

kb-andersFrån kansliet

I april tar KB emot en ny kull av barn födda 2010

Knatteverksamheten finns på följande platser: Stadshagens IP, Kristinebergs BP och Johannes BP.

Tanken är att KB sakta ska fasa in föräldrar på ett genomtänkt och enkelt sätt för att de sedan ska kunna ta över och driva lagen själva när barnen fyller 7 år. På så sätt kan vi tryggt bygga en sund och väl fungerande organisation kring alla lag. Under de första två åren som barnen deltar i KB är vår målsättning att barnen ska få en bra start på sin fotbollsresa och därför är klubben med och stöttar med utbildade ungdsomsledare.

För de föräldrar som vill agera ledare kring lagen så erbjuder KB utbildningar både internt och externt samt ett stort stöd från våra ungdomstränare och kansli.

Våra grupper:

PF 10 Gul – vardag 16.00 på Stadshagens IP

PF 10 Vit –   söndag 9.00 på Stadshagens IP

PF 10 Grön – vardag 16.00 på Kristinebergs BP

PF 10 Röd – måndag 16.00 på Johannes BP

Medlem och sektionsavgiften är 1 200 SEK och då ingår träning på konstgräs, KB:s utbildade ungdomstränare, vattenflaska, KB-tröja och medalj vid avslutning.

Läs mer och anmäl ditt barn via länken nedan: