”Ibra” klar för Karlbergs BK

kb-redNyheter

Karlbergs BK fortsätter att förstärka truppen. På måndagskvällen gjorde division 3-klubben klart med anfallaren Ibrahim Niambele.

KB presenterade sin första värvning i lördags när Andreas Vikström från Österåker blev klar. Nästa spelare ombord är Ibrahim Niambele.
Den 22-årige anfallaren spelade tidigare för Värmdö IF och gjorde tre mål på fem starter (plus sex inhopp) i division 2 södra Svealand 2013. Den gångna säsongen representerade Niambele Säffle FF i division 3.
– Det här är ett mycket fint tillskott för oss. Ibrahim är en vass targetspelare och giftig i boxen. Han är dessutom utvecklingsbar. Han har visat sin kapacitet tidigare i division 2. Efter ett lite tyngre år i Säffle får han nu en chans att göra avstamp mot högre nivå igen, säger KB-tränaren Kalle Karlsson.
Ibrahim Niambele, eller ”Ibra” som han kallas, har tränat med KB en månad.
Nye sportchefen Lennart Sandahl:
– Precis som med Andreas ”Viggan” Vikström plockar vi in en spelare med spetskvaliteter som kommer ge oss ytterligare en dimension i anfallsspelet. Ibrahim har under dessa veckor bevisat precis det vi hade hört om honom. Förutom att han är en ödmjuk och härlig person så är han ruggigt stark när han möter boll och är duktig på att värdera om han ska avsluta eller spela till en lagkamrat i bättre läge.
– Nu tränar vi på sista veckan innan uppehållet och hoppas kunna leverera flera positiva besked inom kort.

LennartSandahl1-1
Lennart Sandahl.

/red

Kommentarer

kommentarer