Idrottsskadespecialisterna sponsrar KB!

RedaktionenFrån kansliet

Karlbergs BK är mycket glada att presentera ett samarbete med Idrottsskadespecialisterna på Kungsholmen och i City. Nu har alla KB-spelare och medlemmar tillgång till rabatterade behandlingar och snabbast möjliga väg till återhämtning! 

Hos Idrottsskadespecialisterna jobbar erfarna terapeuter som är specialister på att behandla och rehabilitera idrottsskador men som även brinner för idrott och träning. Vi har två kliniker, en på Kungsholmen (Södra Agnegatan 29) och en klinik i City på Tegnérgatan 37.

Idrottsskadespecialisterna har den senaste behandlingsutrustningen att tillfoga över, exempelvis strömapparatur, laserbehandling och stötvågsmaskin och på kliniken på Kungsholmen finns ett mindre gym som används för löpanalyser, träning etc.

Om samarbetet:

– Karlbergs BK är en klubb som visar goda ambitioner och en breddverksamhet som intresserar oss. Klubbens hemmaplan, Stadshagens IP  ligger nära oss och det möjliggör ett bra samarbete, säger Daniel Thörnroos, Legitmerad Naprapat och delägare och fortsätter:

– Idrottsskadespecialisterna har erfarenhet att möta idrottare som skadat sig och som står inför ett beslut att börja behandla och rehabilitera sin skada. Ifall det finns ett behov att skicka en spelare för vidare bedömning så samarbetar vi med Ortoped som heter Rami Elias på Specialistcenter Scandinavia. Vi hjälper dig med snabb remittering!

Exklusivt erbjudande till KB:s spelare och medlemmar: 
Till alla medlemmar erbjuder Idrottsskadespecialisterna gratis rådgivning på telefon, snabbast möjliga tid för undersökning.
* Medlemmar i KB går till oss till ett rabatterat pris av 500 kr per behandling.
* Idrottsskadespecialisterna erbjuder även rörelse och styrkescreening för de spelare som vill träna förebyggande till ett medlemspris av 650kr.
* Vi håller även gratis föreläsningar för barn och ungdomar om hur man förebygger idrottsskador.

Kontakta Idrottsskadespecialisterna (uppge att du ringer från Karlbergs BK) på 08-34 21 22 och boka din tid! 

Idrottsskadespecialisterna är ny KB-sponsor 2016!

Besök oss på www.idrottsskadespecialisterna.se

Kommentarer

kommentarer