IFK Aspudden-Tellus – Dam A 1-2

Thomas BahnsonDam, Matchreferat 2014

Ny skön helg med segrar i både division 4 och och division 5. Lördagens seger mot IFK Aspudden var en riktig kämpa insats där vi ånyo vände ett 0-1 underläge till seger med slutresultatet 2-1. Vi fortsätter att hänga på serietoppen och nu är vi trea i serien, men teoretiskt så har vi även chans på andraplatsen nu. Grattis tjejer till ännu en toppinsats!
Efter segern på Aspudden var det på söndagen dags för match mot Älta IF B i division 5. Vi fick gå på efter Elitettanmatchen mellan Djurgården Dam och Älta som Djurgården vann. Och det skulle bli ännu en förlust för Älta i B-lags matchen mot KB. Vi inledde starkt och skapade många målchanser, men målen dröjde. Det blev Sofie Nagornoff som fick visa vägen genom att klockrent nicka in 1-0 på hörna i mitten av första halvleken. Ett resultat som stod sig till halvtidsvilan trots många kvalificerade målchanser för KB.
Andra halvlek inleds med att Älta kvitterar till 1-1, men vi har spelet och det känns som har vi bara tålamod så kommer våra mål till slut. Och mycket riktigt det lossnar. Madeleine Eliasson skjuter 2-1 efter en målvaktsretur.

Sofie ökar på till 3-1 och Madde fastställer slutresultatet 4-1 efter ett snyggt inlägg från Nicolina Knapp. Därmed gick Karlbergs damer upp på samma poäng som serieledarna Vasalund i division 5.

Dagens målskyttar: Sofie 2 mål, Madde 2 mål

Kommentarer

kommentarer