Inbjudan till Tryout för KB U-18

kb-pelleNyheter

Karlbergs BK bjuder in till provträningar med klubbens blivande U-18 trupp. Laget kommer 2018 att spela i P-18 kval som är en kvalificeringsserie till U-19 division 1 Svealand.

KBs U-18 är ett utvecklingslag där inriktningen på verksamheten är seniorförberedande, vidare har laget ett tätt samarbete med såväl P-16 som U-19 i klubben. Klubben arbetar med en tydlig spelarutbildningsplan för såväl lag som för individ, och så kallad rotationsträning tillämpas för de spelare som ligger långt fram eller vill komma ikapp i sin utveckling.

Spelare som vi gärna ser i vår verksamhet är födda 2002 – 2000, sätter laget framför jaget, har hög utvecklingsambition och stor träningsvilja.

KBs U-18 kommer att under 2018 ha en ledarorganisation som består av 2 välutbildade fotbollstränare, 1 välutbildad erfaren fystränare, 1 erfaren målvaktstränare samt 2 lagledare.

Välkommen med din ansökan på mejl till vår sportchef Johan Wilny: johan.wilny@karlbergsbk.se