Inför helgens match mot Huddinge

kb-andersNyheter KB fotboll, Senior0 Comments

KB-HIF_2013-06-26_Mathias

På lördag spelas höstens tredje match borta mot Huddinge IF på Källbrinks IP. KB har fått en tuff inledning på höstsäsongen med bara en poäng på två matcher. I bägge matcher har KB släppt in mål på tilläggstid.

Huddinge har inte heller fått någon idealisk inledning på hösten. Laget ledde serien efter våromgången men nu har Akropolis gått förbi och Konyaspor har kommit upp på samma poäng. Detta efter att Huddinge inlett hösten med förlora med hela 2-6 hemma mot Konyaspor och nu senast spela 3-3 i Enköping.

Spelare att hålla utkik på i hemmalaget är nyförvärvet Sebastian Senatore med 26 allsvenska matcher för Gefle samt förstås skytteligaledaren Erido Poli som gjort hela 16 av Huddinges 26 mål.

– Efter en oavgjord och en förlust så är vi taggade på att revanschera oss ordentligt och har jobbat hårt i veckan på att komma till fler avslut, samt att vara mer distinkta när chansen kommer, säger KB:s assisterande tränare Roger Svensson.

Vi ser fram emot Huddinge som är ett duktigt lag. Det visade de inte minst när vi spelade mot dem senast (0-1 hemma) och deras tabellplacering säger också en hel del.

KB dras också med en del skador. Jonathan E. har varit sjuk samt har en ömmande fot som gör att han inte kan delta. Mathias Sundberg har också en ömmande fot men det är mycket möjligt han lirar ändå.

Avstängda är Gustav Hedberg och Oliver Gilford.

Lycka till på lördag!

/red