Inför KB – BKV Norrtälje

kb-redSenior

Karlbergs BK siktar på revansch på torsdagen när BKV Norrtälje gästar Stadshagen.

KB föll senast mot VIK. Nykomlingen Norrtälje har inlett starkt. Först föll man med uddamålet mot topptippade Syrianska. Sedan blev det seger mot Konyaspor innan man kryssade mot Akropolis.
KB-tränaren Richard Karlsson välkomnar Mohcine Tichout tillbaka i truppen efter skadefrånvaro.
– Det känns som vi får tillbaka fler spelare för varje vecka, känns som man får ett nyförvärv varje gång. Alla är inte helt tillbaka från sjukdom och skada, men de flesta skulle kunna köra om det var akut. Det blir en del tester imorgon och följaktligen några förändringar i elvan, säger Richard Karlsson.
Vad måste fungera för att ta tre poäng i den här matchen?
– Vi måste få alla delar att fungera i vårt spel. Allt från uppspel, possession, avslut, presspel, förflyttningar. Under tidigare matcher har vi sett hur bra vissa delar kan fungera, men vi har inte fått ihop alla delar under en och samma match. Nu gäller det att fortsätta göra rätt saker och se till att allt fungerar samtidigt. Det är en lång process, men det känns som delarna börjar falla på plats.

Matcherna duggar tätt i division 2 Norra Svealand. På torsdagen väntar Norrtälje innan KB reser till Tierp för möte med Strömsberg.

/red