Inför KB dam – Rotebro

Thomas BahnsonDam0 Comments

På lördag är det KB – Rotebro x2, herrarna spelar borta kl.14.00 och damerna spelar på Stadshagen kl.16.15. Det blir intressant att se vilken förening som går vinnande ur den kampen. Detta blir damernas blott andra seriematch efter att matchen mot Långholmen flyttades fram till den 12 maj. Vi har den sköna segern mot Vasastans BK i ryggen och ser fram emot att ta oss an ytterligare ett förmodat topplag imorgon.

Vi frågade Rotebros tränare Aldin Dibranin några frågor inför matchen:

1. Hur känns formen inför matchen?

Formen känns bra! En säker seger i första matchen och ett kryss i andra där vi förtjänar att vinna men missar många klara chanser!

2. Status i truppen?

Truppen är skadefri och alla spelare är tillgängliga till matchen på lördag. Bra stämning i gruppen!

3. Hur ser ni på Karlberg i år?

Vi tränare är nya så vi har inte riktigt så bra koll men enligt laget så lär det bli en tuff match.

4. Vad är er målsättning för 2013?

Vår målsättning är att kriga om uppflyttning.

5. Vad tror du om matchen?

Matchen kommer förmodligen bli jämn och tät, med mycket kamp! Det lag som är effektivast kommer gå segrande ur striden.

Kommentar: Det verkar som att Rotebro har det betydligt bekvämare än oss när det gäller skador, vi bör snart starta upp ett samarbete med St. Görans sjukhus längre ner på gatan, när en liten trupp får stora skadebekymmer så är det väldigt tufft men som vi visade i första matchen så kan vi sätta ett väldigt bra lag på plan ändå. Rotebro har spelat 4-0 och 4-4 hittills så vi vet att dom är målfarliga men att det går att göra mål på dom.

Jag tror som Aldin att matchen kommer bli jämn och att det kommer vara två lag som går in hårt i duellerna, det gäller att göra mål på våra chanser om vi ska kunna ta vår andra raka seger. Vi hoppas att många dyker upp på lördag och stöttar oss, det ska bli 15 grader och sol!

/Thomas Bahnson, huvudtränare KB dam