Inför KB – IFK Aspudden-Tellus

kb-redSenior

OskarSewerin1
Oskar Sewerin är tillbaka i startelvan mot Aspudden-Tellus. Foto: Anders Jansson

Karlbergs BK siktar på andra raka segern när IFK Aspudden-Tellus gästar Stadshagen på lördagen.

IFK Aspudden-Tellus var tippat i botten hos många av ”förståsigpåarna”. Men efter fem omgångar har laget överraskat och tagit åtta poäng i division 2 Norra Svealand, däribland segrar mot topplag som Syrianska Kerburan och Akropolis.
Det betyder att Aspudden är bättre placerat än Karlbergs BK. KB tog första segern i årets division 2-serie senast mot Strömsberg (2–1) och kan går upp på samma poäng vid en eventuell seger.
– Vår formkurva är stigande så känslan är positiv när vi går in i den här fighten. Vi känner att fler och fler saker börjar falla på plats. Senast gjorde vi väldigt mycket bra saker, inte minst i presspelet, säger KB:s assisterande tränare Kalle Karlsson.
Karlberg gör ett par ändringar i startelvan jämfört med laget som besegrade Strömsberg. Oskar Sewerin går in i mittförsvaret istället för Fredrik Arvidsson. Richie Ntirugulegwa ersätter avstängde Edwin Ekholm på mittfältet.

Matchen spelas på Stadshagen med avspark kl 14. Entré: 50 kronor. Välkomna!