Inför KB – Järla IF

kb-redSenior0 Comments

Karlbergs BK dras med en lång skade- och sjukdomslista inför mötet med Järla IF.

KB fick kalla in två juniorer i måndags för att få ihop en något så när full bänk till mötet med Spårvägen. Till söndagens match mot division 3-laget Järla IF är frånvarolistan återigen lång. Det senaste avbräcket är mittbacken Alexander Öhman som drabbades av en sträckning mot Spårvägen.
– Vi har fortfarande lite knepigt med förkylningar och småskador som vi inte vill chansa med och belasta. Så truppen blir lika tunn som de senaste två matcherna. Men det får inte bli fler återbud, då ger det snart inget att spela. Annars är det väldigt bra stämning i gruppen och vi känner att det går åt rätt håll, säger KB-tränaren Richard Karlsson.
– Vi hade tänkt putsa på en del saker från tidigare matcher, men vi får se hur det går med så många borta.

Matchen spelas på Stadshagen på söndag kl 12.00.

/red