Inför KB – Konyaspor

kb-pelleSenior0 Comments

14:00 på lördag så kommer Konyaspor på besök till Stadshagen, och vi hälsa dem hjärtligt välkomna.
Ett Konyaspor som vi känner till ganska väl, då ett flertal spelare som är nuvarande KB-iter har spelat där och fortfarande har kompisar som är kvar.
Konyas inledning på säsongen har börjats precis som vår, med en seger och en förlust. De åkte på torsk i premiären mot seriefavoriten Akropolis, men för att sedan vända sig om och daska till Skiljebo med 2-1 helgen efter. I vårt fall har ju processen vari tvärtom med en förlust mot Enköping SK förra helgen.
Vår vecka har har varit bra med full fart på träningen, speciellt igår kväll. Forwards och den offensiva delen utav truppen fick nöta lite avslut, vilket vi har haft problem med under inledningen utav säsongen. Det kommer att bli vårt aber tills vi bestämmer oss för att vara mindre omständiga i boxen, samt mer direkt när vi väl bestämmer oss för att gå. Nu hoppas vi att Tugge, Matte, Mackan, Richey, Jawad, Atilla, och Ruan har ställt in riktningen och attityden på sina avslut. Då kan denna helgens match bli ganska intressant.

Vi ser fram emot matchen som kommer, och hälsar alla välkomna till Hagen. Publik är alltid roligt. Eller hur?

Skrivet av Roger Svensson