Inför KB – Sollentuna

kb-redNyheter, Senior

På söndagen spelar Karlberg tredje träningsmatchen för året då Sollentuna FK gästar Stadshagen.
Så här säger KB-tränaren Kalle Karlsson inför matchen.
Hur är läget i laget?
– Vi är inne i en tung träningsperiod så killarna är nedtränade. Det var en del tunga ben på träningen i torsdags till följd av onsdagens löppass. Nu har vi ett par dagars vila inför helgens match så jag tror att vi ska kunna vara hyfsat pigga.

Hur är skadeläget?
– Vi har en del skador förutom våra långtidsskador. Ibrahim Niambele fick en axelskada på träningen i torsdags och är ytterst osäker till spel i helgen. Richard Ntirugelegwa dras med en lårskada och vilar också. Marcus Holm har varit sjuk i veckan och klev av träningen i torsdags. Christofer Garofalo (bilden) tränade för fullt senast och är med i truppen. Sean Sabetkar är tillbaka från utlandsvistelse och gör debut.

Vad är målet i den här matchen?
– Precis som förra matchen mot Lidingö vill vi styra spelet, ha en bra rörelse och försöka hitta rättvända spelare i offensiva lägen så ofta som möjligt. Vi eftersöker även att vi hittar rätt i vårt försvarsspel, framför allt återerövningsfasen.

Matchen mot Sollentuna FK spelas på söndag 22 februari kl 18.00 på Stadshagen.

/red