Inför KB – Värmdö IF

kb-redNyheter, Senior

På lördagen spelar Karlbergs BK säsongens första tävlingsmatch när laget tar emot Värmdö IF i Stockholm Cup.

Ifjol inledde Karlberg sin cupresa mot Värmdö. Den gången blev det seger med 3–2 och KB tog sig sedan till semifinal innan laget åkte ut mot Danderyd.
Nu spelar KB en division under Värmdö och får inleda matchen med en handikappstraff.
Hemmalagets backkris har lättat något och både Gijs Niehe och Sean Sabetkar är redo för spel. Måns Sörensen är också tillgänglig efter utlandsvistelse.
– Vi har spelat fem träningsmatcher där vi blandat och gett. Det blir intressant att se nu hur vi står oss mot så här pass bra motstånd när det samtidigt står nåt på spel, säger KB-tränaren Kalle Karlsson (bilden).

Matchen spelas på Stadshagen med avspark kl 16.00. Fri entré.