Inför KB – Värmdö IF

kb-redSenior

På skärtorsdagen spelar Karlbergs BK cupmatch mot seriekollegan Värmdö IF i Stockholm Cup.

Karlbergs BK föll i division 2-premiären mot Akropolis. Skadeläget, som slagit hårt mot truppen under försäsongen, har lättat något för KB.
– Det ser lite ljusare ut på skadelistan, det är inte 13 spelare borta längre. Flera spelare har gett goda resultat i sin rehabträning och vi har med tre spelare som precis är tillbaka från skador. Vi hoppas verkligen att de håller och är tillgängliga för spel framöver. Men vi har fortfarande ytterligare sju spelare som inte är tillgängliga på grund av sjukdom eller skada, så det är ännu en bit kvar tills truppen hämtat sig och vi kan börja jobba normalt igen, säger Richard Karlsson.
Anfallaren Atilla Köksal, som haft känning i knäet, redo för comeback och går rakt in i startelvan. Richard Karlsson vill se ett bättre försvarsspel än i premiären. Jonathan Ederström, som hoppade in i premiären, startar.
– Vi har sett över vårt presspel och vill se ett klart bättre utförande än vad vi gjorde sist. Vi vill fortfarande se ett högt bollinnehav och på så sätt kontrollera mer av matchen. Vi måste våga spela bollen genom lagdelarna även om vi är under viss press.

Matchen startar kl 19.00 på Stadshagen. Fri entré.
Säsongskortet som ger tillträde till alla KB:s hemmamatcher under 2014 kan köpas på plats.

/red