Inför Sollentuna United – KB

kb-redSenior

KalleKarlsson1
Richard Karlsson och Kalle Karlsson mönstrar samma startelva som i cupmötet med Värmdö. Foto: Anders Jansson

Karlbergs BK möter Sollentuna United borta på måndagen.

KB föll i premiären i division 2 Norra Svealand med 0–3 hemma mot Akropolis. Nu väntar ännu ett topptippat lag, Sollentuna United. Sollentuna vann sin premiär med 4–0 mot Spårvägen.
– Det är en tuff utmaning, Sollentuna är förmodligen ett av lagen som kommer slåss om seriesegern. Samtidigt känner vi att vi gjorde erfarenheter i premiären som vi kommer att ha nytta av nu, framför allt i vårt försvarsspel. Vi rättade till några saker och det såg betydligt bättre ut i andra halvlek i veckans cupmatch mot Värmdö, säger KB:s assisterande tränare Kalle Karlsson.
KB ställer preliminärt upp med samma startelva som mot Värmdö. Det betyder att Atilla Köksal tar plats i anfallet med Ömer Erdal och Mathias Sundberg.
Truppen mot Sollentuna: Paul Lindqvist (mv), Rasmus Holst (mv), Alexander Öhman, Oskar Sewerin, Jawad Lahlou, Sebastian Silva, Anders Lindskog, Fredrik Arvidsson, Ivan Förlin, Edwin Ekholm, Jonathan Ederström, Richie Ntirugelegwa, Cwa Rugumayo, Filip Lagerstedt, Christofer Garofalo, Atilla Köksal, Mathias Sundberg, Ömer Erdal.

Matchen spelas på Sollentunavallen med avspark kl 16.

/red