Inför Spårvägen – KB

kb-redSenior0 Comments

Karlbergs BK träningsmatchar mot seriekonkurrenten Spårvägens FF på måndagen.

I vanliga fall delar lagen träningsplan på måndagar. Ikväll används tiden istället åt att spela träningsfajt.
Karlbergs BK, som besegrade Andrea Doria med 7–3 senast, dras fortfarande med en rad skador och sjukdomar. Spårvägen har också mött Andrea Doria på försäsongen. Den matchen vann division 2-laget med 5–1.
– Vi har haft ytterligare en lite svårtränad vecka med flera på sjuk- och skadelistan. Det är lite gamla känningar och förkylningar som gör att vi har svårt att få ut max på träningarna. Så precis som inför Doria får vi pussla en del med de som är tillgängliga. Men vi har en bred trupp och det kommer vara en bra elva som kliver ut i morgon!, säger KB-tränaren Richard Karlsson.
Vad vill du främst se i den här matchen?
– Spåret är ett bra lag som spelar rakt och snabbt, så jag hoppas vi kan stoppa deras uppspel och inte bli straffade av deras djupledsspel. Det ska bli intressant och se hur vi klarar av att hålla i bollen, och om vi har samma tålamod mot ett lag i division 2, som vi haft i tidigare matcher.

Matchen börjar kl 19.00 på Stadshagen.