Karlbergs BK startade under senare delen av 2017 en ny sektion inom föreningen. Vi såg ett ökat intresse för innebandy och ville därför komplettera fotbollen med ytterligare en idrott. Fotboll och innebandy kompletterar varandra som idrotter där säsongerna passar in i seriespelets schema och vi ser samtidigt en möjlighet att aktivera våra medlemmar mer genom flera idrotter som fortgår under alla årets månader. Dessutom så är en mer allsidig träning väldigt positiv för barn & ungdomars utveckling.

Karlbergs BK har en rik tradition av flera idrotter och har förutom fotboll haft både ishockey och bandy. Vi har t ex haft landslagsspelare i både fotboll och ishockey och ligger på 26:e plats i maratontabellen i ishockey.

Vi tar emot intresseanmälningar för barn födda 2008, 2009, 2010, 2011 och 2012. För att kunna starta nya lag behövs det föräldrar som aktivt tar ledarroller för att driva laget.

Information om träningsgrupperna se respektive lagsida:

P-08 IB Lagsida!

Tider ej klara!

P-10 IB Gul & Grön Lagsida!

Frösundavik 18.30-19.30

PF-11 IB Gul Lagsida!