KB profilen/profilguiden

I samarbetet har Stadium och Karlbergs BK jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. I profilguiden hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

KB:s Profilguide: stadiumteamsales.se/KarlbergsBK Du kan även ladda ner profilguden HÄR!

KB Sales Room

Stadium Sales Room bild

KB har en egen klädshop på Stadium Bromma Blocks. Ni har möjlighet att besöka butiken för klädprovning och direktköp och slippa långa leveranstider! Shopen har öppet vardagar fram till 20.00.

Artiklarna som finns till försäljning:

Spirit TRG Top, Team TRG Pants, Spirit TRG JSY, Velize shorts, Striker Socks och Ryggsäck eller Väska.

O.B.S. Kostnad för tryck i butik kostar 50 kr styck istället för normala 25kr.

Stöd din förening

Du kan stödja KB genom att handla på Stadium. En fantastisk möjlighet för både dig som får 6 % och föreningen som får 3% i bonus på alla dina inköp. För att koppla bonusen till KB behöver du logga in HÄR! Är du inte medlem på Stadium, välkommen att bli det. Gå in via länken och klicka på ”bli medlem” och följ sedan instruktionen. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Lagbeställningar – hur beställer jag?

Stadium Teamsales arbetar också med lagbeställningar. Nystartslag (7-åringar) samt U17 och U19 rekommenderas att använda sig av detta.

• Lagledare ansvarar för beställning
  • Boka klubbhuset för utprovning (utprovning bör ske tidigt i februari).
  • Provstegar för alla profilprodukter finns tillgängliga för ovanstånde åldrar.
  • Beställ via webbshopen (registrera ett konto och glöm inte att koppla er till Karlbergs Bollklubb)
  • Göran på Teamsales kontaktar lagledare när allt material inkommit
  • Lagledare samlar in pengar från laget för alla beställningar och ansvarar för betalning
  • Lagledare hämtar ut material på Stadium Bromma Blocks
  • Betalning sker på plats då materialet hämtas ut

• Eventuella reklamationer hanteras av teamsales i Bromma. Kontakta Göran.
  • Leveranstid? Produkter med tryck tar ca 3 veckor från beställningsdatum. Om produkter är tillfälligt slut kan det ta längre tid
  • Produkter utan tryck tar ca 1 vecka
  • Skadematerial/etc. köps direkt i butiken i Bromma

Kontakt