James Palmér tilldelas priset ”Årets KB-supporter”

Lennart SandahlNyheter, Senior

Årets supporter James Palmér tillsammans med Viktor Segerström och Sean Sabetkar

På lördagen säkrade Karlbergs BK andraplatsen i division 2 Norra Svealand. Nykomlingen får därmed kvala till division 1. I samband med matchen mot Värmdö delades priset för ”Årets KB-supporter” ut. Vi säger stort grattis till James Palmér!

En supporter stöttar sitt lag i med- och motgång.

James Palmér stämmer väldigt bra in på den beskrivningen. Därför valde Karlbergs Bollklubb att dela ut priset för årets supporter till honom i samband med seriens sista hemmamatch mot Värmdö (1-0).

– Har man varit på plats och sett oss i Borlänge, Visby och x antal gånger i Västerås under säsongen så kan man inte bli mer förtjänt av det här priset. James missar inte en KB-match och han är en av dem som har följt med på den här fantastiska resan sedan ”omstarten” i division 3. Jag vet hur mycket spelarna, och vi ledare för den delen, uppskattar att komma till såväl hemma- som bortamatcher och se att det finns folk som stöttar oss på läktarna, säger KB:s tränare Kalle Karlsson om den välförtjänta pristagaren.

James Palmér tilldelas "Årets supporter" av sportchefen Lennart Sandahl.

James Palmér tilldelas ”Årets supporter” av sportchefen Lennart Sandahl.

Lagkaptenen Keivan Keshavarz vill från spelarnas sida rikta ett tack till supportrarna och i synnerhet till James Palmér.

– Redan uträknade från start har vi motbevisat alla. Det har varit en lång resa som ännu inte är slut. Nu är det dags för kval upp till division 1. Vi vill skicka ett stort tack till alla som stått vid vår sida denna säsong och vi hoppas att kunna ge er en grym avslutning på denna säsong.

– Vi vill skicka ett speciellt tack till årets KB-supporter James Palmér som varit och stöttat oss i vått och torrt, hemmaplan som bortaplan, säger Keshavarz.

Karlbergs BK kommer efter den sista seriematchen mot Håbo att inleda kvalspelet till divison 1 bort mot Hudiksvall följt av ett hemmamöte mot, vad det verkar i dagsläget, FC Linköping City. Vi återkommer med tid och plats.

/red