Janne Andersson utsedd till årets ledare av SFDK 2015

kb-pelleNyheter

SFDK:s medlemmar har röstat fram årets ledare i Stockholmsfotbollen, och priset går till Jan-Erik Andersson, Karlbergs BK.

Medlemmarna i SFDK utser varje år den ledare inom Stockholmsfotbollen verksam i våra serier man ansett varit den bästa domarvännen varje år. Och när årets vinnare skulle utses var det ingen tvekan. Janne Andersson är årets ledare 2015 med följande motivering:

“En ledare som är passionerad och ägnar stor uppmärksamhet åt domarna och gör det alltid i positiv bemärkelse, både före och efter matcherna, oavsett resultat. Jan-Erik är en erfaren ledare och föregår med gott exempel hur en lagledare ska uppträda på den här nivån.”

Priset delades ut av vice ordförande Youssef Bennani i samband med föreningens årsavslutning.

Ett stort grattis önskar SFDK och alla Karlbergare!