Karlbergs BK (KB) är en idrottsförening som har sin hemmabas i innerstan. På Kungsholmen och i Vasastan bedriver vi fotboll- och innebandyverksamhet. Föreningen har de senaste åren utvecklats till en av de största i området med sina 1 000 barn och ungdomar och tre representationslag. Vi har en bred plattform att stå på och föreningens ambition är att utvecklas ytterligare framöver..

Vad innebär det att vara tränare i KB?

Ditt uppdrag som tränare är att se till att KB:s spelare får en trivsam tid och en bra utbildning i föreningen. Att ge dem de bästa förutsättningar och uppnå sina mål med sin fotbolls- och innebandyträning. Du arbetar brett med både laget och jaget. Som tränare balanserar du ofta de individuella med det kollektiva arbetet och på så sätt får du arbeta med en övergripande taktisk såväl som en individuell utvecklingsplan för alla spelare.

Målsättningar är att de spelare som vill ska kunna ges en möjlighet att ta steget från ungdomsspelare till seniorspelare. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att stimulera gruppen och individens fotbollsutveckling och att arbeta med den framtagna utbildningsplan som finns i klubben.

Våra aktuella uppdrag

Spontan intresseanmälan med CV skickas till kansliet@karlbergsbk.se

Ungdomstränare fotboll

Sponsorjägare