Joshua: ”Alla måste spela med hjärtat”

MelkerSenior0 Comments

JoshAdomako3

Joshua Adomako, 22, är tillbaka i Karlbergs BK. Här berättar han om sina tankar inför hösten.

Välkommen tillbaka till KB! Hur känns det att vara tillbaka på Stadshagen?
– Tack! Det känns bekvämt att vara tillbaka dit allt en gång tog fart. Många bra minnen på hagen där segern mot Hammarby kanske är det bästa. Jag känner planen, laget och serien och jag ser fram emot detta.

Vad har hänt i ditt fotbollsliv efter det att du lämnade KB efter säsongen 2012?
– Jag har framförallt utvecklat mitt spel och samlat mycket fotbollskunskap men haft mycket otur med skador. Jag hoppas och ser fram emot en skadefri tid i KB.

Vilka spelare är kvar i truppen sedan du lirade här?
– Jag vill inte glömma någon nu och ber om ursäkt ifall jag gör så men (Magnus) Schoultz, Atilla (Köksal), (Anders) Lindskog och (Christofer) Garofalo är kvar sen förr! Duktiga fotbollsspelare allihop. Bästa Roger (Svensson, målvaktstränaren) är också kvar!

KB hade poängmässigt en tung vårsäsong. Vad tror du om hösten?
– Jag tror mycket på laget. Det gäller att hitta glädjen i spelet för att kunna spela bra. Sen måste alla spela med hjärtat, alla måste vilja vinna, slita för varandra. Det gäller att alla kommer upp på en hög nivå och tar alla träningar seriöst sen tar man match för match. Gör man det tror jag på en bra höst.

Josh1

Vad har du för målsättning med din fotbollskarriär?
– Jag vill först och främst spela med glädje. Det tror jag att man gör där man trivs och får vara skadefri samt genom att vinna. Jag vet vad jag kan och hoppas kunna få ut allt på planen.

Vi tackar Joshua för dessa ord och önskar honom och laget lycka till under hösten!

18 juli: ”Joshua klar för KB”.

/red