Kajsa Bosta slutar i KB

kb-pelleNyheter KB fotboll0 Comments

Efter två år som klubbens Fotbollskonsulent slutar Kajsa Bosta, även kallad just ”KB”, sin tjänst hos Karlbergs BK. Kajsa har varit ledare och spelare i klubben sedan 2002 och har jobbat med såväl de äldsta som de yngsta i KB. Hennes sista arbetsdag blir fredagen den 28e juni, alltså sista dagen på fotbollsskolan v26. Men kommer även vara med under v.33.

KB tycker det ska bli spännande att följa Kajsa som tillsammans med pojkvän ska cykla genom 18 europeiska länder under 9 månader för att stödja fotbollsorganisationen Favela Street, med förmån för kåkstäderna i Rio de Janeiro.

Klubben är enormt tacksam för Kajsas engagemang och arbete för klubben under alla år och återkommer med mer information på hemsidan så att vi alla kan följa Kajsas framtida cykeläventyr.

Samtidigt pågår ett arbete med att finna ersättare för Kajsa både inom knatteverksamheten och som konsulent.