Kalle Karlsson: ”Vi vill göra fler bra minuter än senast”

kb-redNyheter, Senior

Välkomna till Stadshagen!

Nu är vi inne på upploppet i division 2 norra Svealand. Förra helgen tog vi en viktig seger hemma mot svårspelade Täby FK (3–0), vilket gjorde att vi befäste andraplatsen i serien. Första 35 minuterna spelade vi riktigt bra och sevärd fotboll för att sedan slå av på takten i slutet av första halvlek och under andra halvan av andra halvlek.

Idag kommer Bollnäs GIF på besök. De tillhörde Norrlandstvåan förra året och är nya i serien. De har fajtats runt de nedre strecket hela säsongen, men har två imponerande skalper på meritlistan: I båda mötena med Vasalund har man kryssat. Det innebär att Bollnäs är enda lag som är obesegrat mot serieettan (tillsammans med Stocksund som har ett möte kvar med Vasalund, på Skytteholm i sista omgången).

I vårt bortamöte med Bollnäs, i sista matchen före sommaruppehållet, gjorde vi en gedigen insats och vann med 2–0 efter att ha avgjort med två snabba mål direkt efter paus. Vi har tränat bra senaste tiden, så även denna vecka. Vi har ett par lättare skavanker inför denna match, men det får man räkna med i det här skedet av säsongen. Målet är att göra fler bra minuter än i förra veckans möte med Täby – helst nittio plus tillägg.

Forza KB!

Tränarens ord publiceras i matchprogrammet som delas ut vid KB:s hemmamatcher. Avspark på lördagen är 14.00. Väl mött!