Kalle Karlssons ord inför Mora: ”Inställda på tuff uppgift”

RedaktionenNyheter, Senior

Fem raka segrar ska bli sex. Imorgon lördag kommer IFK Mora på besök, matchstart klockan 14:00 på Stadshagen. Här är Kalle Karlssons ord inför matchen.

Välkommen till Stadshagen!

Förra veckan var hektisk för oss. Senast vi sågs här på ”Hagen” besegrade vi serieledaren Vasalund. Sedan blev det cupdramatik nere på Kristineberg när vi pressade Dalkurd till förlängning i Svenska cupen. I söndags var vi på Gotland och besegrade FC Gute med 3–0. Tre stentuffa matcher inom loppet av åtta dagar och att vi kommer ifrån det testet med två segrar och en oavgjord (förlust efter extratid) var över förväntan!

Senast började vi väldigt bra borta mot FC Gute på svårspelade Gutavallen och skaffade oss tidigt 2–0-ledning, sedan slappnade vi av och bjöd in motståndarna i matchen. Det ska vi se till att rätta till framöver för såna dippar kan bli kostsamma.

Serien har blivit jämnare i höst. De nya lagen, oavsett om de kom underifrån eller från Norrlandsserien, har växt in i kostymen och dagens motståndare IFK Mora är ett sådant lag. Fram till juni hade de bara tagit en poäng, oavgjort i premiären, men sedan dess har de vunnit över båda Lidingö och Sundbyberg (förra helgen). I vårt möte i våras stod det 0–0 med kvarten kvar. Vi är inställda på en tuff uppgift mot ett lag som krigar för kontraktet.

Forza KB!

/Kalle Karlsson