Kapten Jahn inför Vasalundsderbyt: ”Bättre för varje match”

RedaktionenNyheter, Senior

KB:s lagkapten Michael Jahn ger sin syn på säsongsstarten, sin egen insats och det tuffa derbyt mot serieledande Vasalund på söndagen. Avspark 17:00 på Skytteholms IP i Solna.

Foto: Pierre Anderzon.

Tungt poängtapp senast mot Valbo (1-1). Vad säger du om KB:s start på säsongen?
– En säsongsstart med en del perioder av bra spel men tyvärr över 90 minuter har vi inte gjort det tillräckligt bra. Men vårt spel har blivit bättre för varje match och vi vet vad vi ska jobba på för att nå till nästa nivå i vårt spel.

Är du nöjd med din egen insats?
– Skulle jämföra mina insatser i dem tre första matcherna med lagets. Har steg kvar att ta för att nå prestationer jag är nöjd med.

På söndag väntar Vasalund. Ett lag med tre raka segrar och namn som Kenny Pavey, Patrik Amoah mfl med meriter från högre divisioner. Har vi någon chans att mäta oss?
– De har börjat starkt och det kommer bli en tuff match. Men vi går in med samma inställning som till alla andra matcher och går för 3 poäng. Gör vi en bra instats på söndag kommer vi vinna!