Karlberg tappar mittfältare till Lidingö

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK tappar mittfältare

Michel Montero, 20, anslöt till KB från DIF U19 inför förra säsongen. Han svarade för lagets första seriemål i andra omgången borta mot IFK Stocksund, men på grund av skador och sjukdomar blev det inte så många framträdanden under debutsäsongen i division 2.
I år har han rehabiliterat sig från en knäoperation och söker sig nu vidare för att få mer speltid. Ny klubbadress blir IFK Lidingö i samma serie.
– Vi vill tacka Michel för hans tid i klubben. Han känner att han behöver mer speltid och ser att chanserna till det är större på annat håll. Vi önskar honom lycka till, säger sportchefen Lennart Sandahl.
Michel Montero spelade 21 tävlingsmatcher (10 starter) för Karlberg och svarade för fem mål. Vi minns bland annat 4–2-målet i sista minuten i den minnesvärda segermatchen hemma mot Vasalunds IF ifjol.

Karlbergs BK tackar Michel Montero för hans insatser i KB-tröjan och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär!

Bilden: Michel Montero (till höger) lämnar KB för IFK Lidingö. Foto: Anders Jansson