Karlbergs BK – FK Bromma 9-0

Thomas BahnsonNyheter

”Ganska ofta önskar man att det fanns möjlighet till en audition match på försäsongen för att visa att man hör hemma i en högre serie direkt” – Thomas

I en sen söndagsmatch på Stadshagens IP besegrades FK Bromma med 9-0 och ger KB en målskillnad på 38-1 på bara de fyra senaste vinsterna.

Antonio (Fernandez), du ansvarade i första halvlek, hur såg du på halvleken?

– Det här var en av de bästa halvlekarna jag sett damerna spela, spelarna vittnade själva om detta. Vi rullade bollen på ett mycket bra sätt och hittade kombinationer hela tiden. Vi bestämde att vi skulle ha ett passningsspel med låg risk och det gav resultat, 4-0 var i underkant.

Andra halvlek:

KB tappade en del av sitt fina passningsspel och stressade fram uppspelen men efter det sedvanliga bytet från 3-5-2 till 2-5-3 kom ett rakare spel och det resulterade i 5 ytterligare mål. Totalt sett en bra match från damerna som fortsätter att övertyga stort.

Karlbergs BK – FK Bromma 9-0 (4-0)

KB, mål: 1-0 Malin (Michaela), 2-0 Josefine (Joana), 3-0 Joana (Sofia), 4-0 Joana (Emma), 5-0 Malin (Jenny), 6-0 Joana (Sofia), 7-0 Nathalie (Josefine), 8-0 Josefine (Malin), 9-0 Malin (Ronja)

Nästa match är mot Stockholmsatleterna som innehar jumboplatsen i serien. Matchen spelas på söndag 20.00 på Östermalms IP.

/Red