Karlbergs BK innebandyverksamhet

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK har vuxit otroligt de senaste åren till dagens siffra på över 950 aktivt spelande barn och ungdomar. För att fortsätta tillgodose behovet och viljan att ge möjlighet för barn och ungdomar att röra på sig och vara aktiva i sitt närområde så startar Karlbergs BK nu igång sin innebandyverksamhet. Det innebär att vi från och med september kommer erbjuda möjligheten för tjejer och killar mellan 7 och 11 år att även spela innebandy i Karlbergs BK.

Vi kommer starta igång 7 grupper och deras träningstider samt om det finns plats eller ej presenteras i tabellen nedan. Under tabellen finns information om avgifter samt hur du gör för att börja!

Avgifterna för att delta i spel säsongen 2017/2018 är fördelade i medlemsavgift om 200kr som endast de som inte sedan tidigare är medlem i Karlbergs BK betalar. Sedan betalas en sektionsavgift baserad på ålder in.

Ålder                                    Sektionsavgift

5-7 år                                              1 000 kr

8-9 år                                             1 200 kr

10-11 år                                         1 400 kr

12-13 år                                         1 500 kr

14-19 år                                         1 600 kr

Är ditt barn intresserad av att börja anmäler du dig via ett formulär på vår hemsida: http://karlbergsbk.se/innebandy/

Har du frågor eler vill veta mer, kontakta Martin via Kansliet@karlbergsbk.se eller 0701-904090.

Vi ses på planen!