Karlbergs BK lanserar Affärsnätverket Nummer 12

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK är Kungsholmens största idrottsförening och lanserar nu Affärsnätverket Nummer 12 som en del av vår marknadsstrategi. Vi gör det för att förbättra förutsättningar för våra 1 000 barn & ungdomar i föreningen.

• Affärsnätverket Nummer 12 skapar förutsättningar för företag att nätverka i en rolig, avslappnad och värdeskapande miljö.
  • Vår idé är att erbjuda goda affärsmässiga möjligheter för företagare i vårt närområde. Nätverket är till för dig som vill vidga ditt nätverk för att nå nya kunder och få fler kontaktytor.
  • Goda relationer är en förutsättning för en positiv affärsprocess och för att göra bra affärer. Det vi också vet är att du genom ditt nätverk sitter på ovärdeliga kontakter, för både dig själv och andra.

Det här är Affärsnätverket Nummer 12

Som medlem får du 2 exklusiva event med toppkvalitet under året. Vi träffas och nätverkar, äter gott samt genomför en kul aktivitet på en central plats i Stockholm. Vi tar hjälp av Business Event Network och Koncept & Event för att garantera kvalitet på våra event.

Som medlem har du möjlighet att interagera med alla medlemmar via vår medlemsportal online. Det finns här goda möjligheter att bjuda in till egna sidoträffar och nätverket skapar även ytterligare event så vi förhoppningsvis kan ses lite oftare.

Din årliga investering är: 9 000 SEK

Vi söker nu leads till personer och företag som tycker att detta låter intressant och vill veta mer. Vi söker främst bland våra egna medlemmars kontaktnät. Så tveka inte att kontakta oss för frågor eller tips!

Under vecka 12 så lanserar vi vår webbsida nummertolv.se som kommer fungera som navet i affärsnätverket. Där finns möjligheter att interagera med andra medlemmar samt all tänkbar information om våra kommande event och övriga aktiviteter.

Kontakta gärna Martin Westerberg eller Pelle Brädefors för mer information kring Affärsnätverket Nummer 12.

martin.westerberg@karlbergsbk.se
pelle@karlbergsbk.se