Karlbergs BK söker Chefstränare för P-06

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK (KB) söker en skicklig pedagog och spelarutvecklare som kan ta sig an ett stort och ansvarsfullt tränaruppdrag för våra pojkar födda 2006.

Uppdraget

Som chefstränare kommer du att ha det övergripande ansvaret för spelarutvecklingen av cirka 65 spelare födda 2006. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att planera träningsupplägg, anpassa träningsgrupper och matchuttagningar, samt bedriva träningar och matcher utifrån varje spelares individuella utvecklingsbehov (vi kommer att ha lag representerade på tre nivåer i S:t Erikscupen). Detta arbete kommer att understödjas av klubbens ledning, ytterligare externt anställda grupptränare knutna till åldersgruppen samt dedikerade föräldratränare som har följt spelarnas utveckling under flera års tid. Runt laget finns även en välfungerande föräldraorganisation som kommer att ansvara för allt administrativt arbete som berör laget samt kontakten med övriga föräldrar.

Vilka är vi?

KB är Kungsholmens största och snabbast växande idrottsförening med över 1 000 aktiva fotbollsspelare. Under 2019 har vi påbörjat ett omfattande reformarbete för att ta ytterligare steg mot att kunna erbjuda en vetenskapligt förankrad, glädjefylld och individanpassad spelarutveckling. Som ett led i den här satsningen ingår att rekrytera och utbilda bästa möjliga tränare för våra barn och ungdomar. KB bedriver en seriös och progressiv utbildningsverksamhet, genom vilken du som KB-tränare kommer ges goda möjligheter att utveckla ditt tränarskap.

Vem är du?

Du är en ansvarsfull och driven person med pedagogisk utbildning och mångårig praktisk erfarenhet som fotbollstränare. Du har en humanistisk och holistisk syn på spelarutveckling, där du möter varje spelare utifrån dennes individuella behov och skapar träningssituationer som är representativa för spelet fotboll. Samtidigt är du skicklig på att leda utvecklingen hos en stor grupp spelare, har god planerings- och delegeringsförmåga samt en mycket god förmåga att samarbeta med klubbledning och övriga lag i verksamheten.

Är du intresserad?

Om uppdraget låter intressant, vänligen skicka CV och personlig presentation till KB:s Klubbchef Pelle Brädefors: pelle@karlbergsbk.se. Intervjuer kommer att ske löpande under hösten tills tjänsten är tillsatt.