Karlbergs BK söker Chefstränare för U-18

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK (KB) söker en skicklig pedagog och spelarutvecklare som kan ta sig an ett stort och ansvarsfullt tränaruppdrag för vårat U-18.

Uppdraget

Som chefstränare kommer du att ha det övergripande ansvaret för spelarutvecklingen för vårt äldsta pojklag – U-18. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att planera träningsupplägg och matchuttagningar samt bedriva träningar och matcher utifrån varje spelarens individuella utvecklingsbehov. Detta arbete kommer att understödjas av klubbens sportsliga ledning, ytterligare assisterande tränare samt lagledare. Övriga funktioner som MV-Tränare och fysansvarig finns till ditt förfögande. Laget kommer nästa år kvala till U-19 div 1 och består av 25 spelare. Laget kommer samarbeta tätt med vårt U-16 och vårt herrlag i div 2. Uppdraget beräknas omfatta ca: 12 tim /veckan under säsong.

Vilka är vi?

KB är Kungsholmens största och snabbast växande idrottsförening med över 1 000 aktiva fotbollsspelare. Under 2019 har vi påbörjat ett omfattande reformarbete för att ta ytterligare steg mot att kunna erbjuda en vetenskapligt förankrad, glädjefylld och individanpassad spelarutveckling. Som ett led i den här satsningen ingår att rekrytera och utbilda bästa möjliga tränare för våra barn och ungdomar. KB bedriver en seriös och progressiv utbildningsverksamhet, genom vilken du som KB-tränare kommer ges goda möjligheter att utveckla ditt tränarskap.

Vem är du?

Du är en ansvarsfull och driven person med pedagogisk utbildning och mångårig praktisk erfarenhet som fotbollstränare. Du har en humanistisk och holistisk syn på spelarutveckling, där du möter varje spelare utifrån dennes individuella behov och skapar träningssituationer som är representativa för spelet fotboll. Samtidigt är du skicklig på att leda utvecklingen hos en stor grupp spelare, har god planerings- och delegeringsförmåga samt en mycket god förmåga att samarbeta med klubbledning och övriga lag i verksamheten. Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande uppdrag och relevant utbildning för uppdraget.

Är du intresserad?

Om uppdraget låter intressant, vänligen skicka CV och personlig presentation till Klubbchef Pelle Brädefors till kansliet@karlbergsbk.se. Intervjuer kommer att ske löpande tills tjänsten är tillsatt.