Karlbergs BK söker lagledare till Herrlaget

kb-pelleNyheter, Nyheter KB fotboll, Senior

Karlbergs BK:s A-lag söker inför säsongen 2015 en lagledare. I rollen som lagledare är du administrativt ansvarig för A-lagets verksamhet. Du sköter de administrativa åtaganden som åligger laget. Det finns även visst samarbete med övriga i staben kring hantering av material. I ditt arbete kommer du ha en nära dialog och samarbete med föreningens kansli.

Arbetsuppgifter

• Du bokar hela arrangemanget kring bortaresor (endast ett fåtal då de flesta matcherna spelas i Stockholm). Buss, mat och övriga åtaganden som finns för resan.
  • Du agerar värd och tar emot domare och motståndare vid hemmamatcherna. Oftast 2 timmar innan varje match. Du ansvarar för KB:s laguppställning vid både hemma- och bortamatcher. Du för statistik på KB:s spelare (kort, pass, mål).
  • Du arbetar tillsammans med vår materialförvaltare/lagledare Jan-Erik Andersson när det gäller förberedelser kring matcher och materialprocesser.
  • Det är önskvärt att lagledaren närvarar i samband med en träning i veckan (flexibelt).

Vem är du?

Vi letar efter en person som gillar fotboll och som vill vara med i ett härligt gäng runt KB:s A-lag under säsongen 2015. Du bidrar med en positiv inställning och är lyhörd och samarbetsvillig. Du gillar självklart rollen som administratör och spindeln i nätet när det gäller att fixa och lösa situationer samt gillar att ha ordning och reda omkring dig.

Tillbaka får du en driven ledargrupp och en härlig atmosfär bland spelare. Något som ger energi, skratt och minnen för livet. Du blir en del av KB-familjen och en del i en 103 år anrik förening.

Denna roll är helt ideell och vi uppskattar att tidsåtgången är i mellan 6-8 timmar i veckan beroende på hemma eller bortamatcher. Vi tror att det är bra om du har egen bil då vissa arbetsuppgifter kan komma att åligga lagledare som kan komma att kräva det. I de fall så utgår givetvis milersättning.

Låter detta intressant så går det bra att höra av sig till huvudtränare Kalle Karlsson på kalle.k@karlbergsbk.se