Karlbergs BK söker ny Klubbchef

kb-pelleFrån kansliet

Om Karlbergs BK

Karlbergs BK är en idrottsförening baserad på Kungsholmen och i Vasastan i Stockholm. Vi har en seriös och gedigen verksamhet med ca 1 000 spelare, 60 lag i seriespel, 45 träningsgrupper, 180 ledare, en styrelse, 3 anställda och flera hundra föräldrar som tillsammans arbetar för att utveckla Karlbergs BK som innefattar både fotboll och innebandy. Vår vision är att Karlbergs BK ska vara en av de bästa och mest välskötta idrottsföreningarna i Stockholm. Vi ska vara det naturliga valet av förening för barn & ungdomar i vårt upptagningsområde, men även kunna locka äldre spelare från hela Stockholm att vilja spela i vår förening.

Vi söker nu en ny klubbchef!

Vår nuvarande klubbchef går vidare efter 9 framgångsrika år, och därför söker vi en efterträdare med starkt driv, affärssinne samt med ett stort hjärta för vår barn- och ungdomsidrott och ledarskap.

Rollen som klubbchef

Som klubbchef har du det övergripande ansvaret för klubbens verksamhet vilket innebär personal-, ekonomi-, administration, – marknad- och anläggningsfrågor. Du kommer att leda och fördela arbetet i klubbhuset samt kontinuerligt vidareutveckla klubbens verksamhet.

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av att leda verksamhet mot uppsatta mål. Målstyrning och nyckeltal blir en del av din vardag likväl som att arbeta operativt. Du har en förmåga att inspirera och entusiasmera din medarbetare. Din profil signalerar säljkompetens och naturligt ledarskap, likväl som att Du är en naturlig relationsskapare och har ett eget passande nätverk.

Dina egenskaper och kompetens

• Tidigare dokumenterad ledarerfarenhet
  • Tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljningsarbete
  • Gärna eftergymnasial utbildning inom management, ekonomi, eller idrott