Karlbergs BK söker nya tränare till säsongen 2019

kb-pelleFrån kansliet

Vad innebär det att vara tränare i KB?

Ditt uppdrag som tränare är att se till att KB:s spelare får en trivsam tid och en bra utbildning i föreningen. Att ge dem de bästa förutsättningar och uppnå sina mål med sin fotbollsverksamhet. Du arbetar brett med både laget och jaget. Som tränare balanserar du ofta de individuella med det kollektiva arbetet och på så sätt får du arbeta med en övergripande taktisk såväl som en individuell utvecklingsplan för alla spelare.

Målsättningar är att de spelare som vill på sikt ska kunna ges en möjlighet att ta steget från ungdomsspelare till seniorspelare. Men det är lika viktigt att alla får en bra tid i KB. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att stimulera gruppen och individens fotbollsutveckling och att arbeta med den framtagna utbildningsplan som finns i klubben.

KB söker nu ambitiösa utvecklingsinriktade ungdomstränare till vår växande verksamhet. Vi kommer att 2019 ha över 900 spelare i åldrarna 6-18 år och till våra lag som är 12 år eller äldre tillsätter vi externa huvudtränare som tillsammans med befintlig föräldraorganisation skapar en positiv utvecklingsmiljö utfrån föreningens utbildningsplan.

Vi söker just nu huvudtränare till några av våra lag i F-07, P-07, P-06 och P-05.

Här kan du läsa lite mer om hur ditt uppdrag ser ut och vilken omfattning.

Ansökan skickas till johan.wilny@karlbergsbk.se eller kansliet@karlbergsbk.se