Karlbergs BK söker ”Teamleader Knatte”

kb-pelleFrån kansliet

Nu inleder Karlbergs BK (KB) rekrytering för att förstärka vår verksamhet med en Teamleader Knatte. KB har de senaste åren genomgående haft en viss växtvärk som förening. Vi har idag fler lag och medlemmar än tidigare och samtidigt är kraven på en flexibel och stark central organsiation högre än någonsin.

Vår allra yngsta del på ungdomssidan är vår knatteverksamhet. Varje år anmäler sig ca: 100 nya barn till den. Vi driver denna 5-årsverksmhet på ett lekfullt och enkelt sätt där klubben tillhandahåller utbildade ungdomsledare. Vi är spridda på tre olika platser inom vårt upptagningsområde på Kungsholmen och i Vasastan.

Ditt uppdrag

Som Teamleader är du en nyckelperson i det operativa arbetet. Ditt uppdrag är tvådelat; dels handlar det om att skapa goda relationer med tydlighet, struktur och kvalitet till de föräldrar som har barn i verksamheten. Du ser till att rätt information delges föräldrar och du ansvarar för att dialogen med föräldrar fungerar under året. Det handlar också om att handleda samt utbilda våra ungdomsledare som arbetar med barnen ute i verksamheten. Starkt fokus ligger på att skapa en lekfull pedagogisk miljö för barn. Du koordinerar alla ledare på plats och ser till att träningarna blir effektiva och kvalitetsäkrar varje träning enligt de riktlinjer som klubben har.

Du har även administrativt ansvar. Du sitter därför med klubbens ungdomsutskott (UU) som hanterar alla ungdomsrelaterade frågor. Vi träffas regelbundet för att utveckla hela klubbens verksamhet och för att arbeta med den röda tråden. Du kommer hantera närvaro och schemaläggning av ledare via vårt adminverktyg MyClub. Till din hjälp har du Sportchef Ungdom som koordinerar träningstider och anmälningar via kansliet samt ditt närmaste team bestående av klubbens ungdomstränare.

Vem är du?

För att lyckas i din roll så behöver du vara en ordningsam, noggrann och flexibel person. Du är tydlig och trygg i din roll att leda andra människor. Du ser helheten och har förmåga att arbeta med många bollar i luften. Du trivs i en koordinerande roll där du fungerar som spindeln i nätet.

Vi tror du har en pedagogisk utbildning och har arbetat några år som ledare/tränare. Du brinner för att utveckla barn och ungdomar samt har en ambition att vilja utveckla verksamheter.

Arbetsvillkor

Vi uppskattar att din arbetstid är 8 timmar i veckan som är fördelad på kvällar och helger. Du kommer ha ett fast schema med början från 2 april.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi intervjuar löpande tills tjänsten är tillsatt.

Ansökan och CV skickas till pelle@karlbergsbk.se och för frågor 0701-904093.