Karlbergs BK startar innebandysektion 2017

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK kommer under senare delen av 2017 att starta en ny sektion inom föreningen. Vi ser ett ökat intresse för innebandy och vill därför komplettera fotbollen med ytterligare en idrott. Fotboll och innebandy kompletterar varandra som idrotter där säsongerna passar in i seriespelets schema och vi ser samtidigt en möjlighet att aktivera våra medlemmar mer genom flera idrotter som fortgår under alla årets månader. Dessutom så är en mer allsidig träning väldigt possitiv för barn & ungdomars utveckling.

Karlbergs BK har en rik tradition av flera idrotter och har förutom fotboll haft både ishockey och bandy. Vi har t ex haft landslagsspelare i både fotboll och ishockey och ligger på 26:e plats i maratontabellen i ishockey.

Genom att starta en ny sektion vill vi redan nu öppna upp anmälan för detta för att se vilket intresse som finns. Vi börjar med en intresseanmälan för barn födda 2010, 2009, 2008 och 2007. Vi kommer ha separata flick- och pojkgrupper. Vi har tyvärr ingen information kring träningstider eller avgifter. Detta är endast en intresseanmälan och kansliet kommer kontakta alla som anmält sig under våren för mer information och hur vi går tillväga.

Anmälan Innebandy hösten 2017

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.