Karlbergs BK U-17 letar nya talanger

kb-pelleNyheter, Nyheter KB fotboll

Vill du satsa på din fotboll, få möjligheter att spela seniorfotboll tidigare, träna i innerstan och vara del av en satsning? Sök dig till Karlbergs BK U-17!

U-17 fungerar som en första länk mellan ungdom- och seniorverksamheten. Målsättningen är att göra övergången så smidig och optimal som möjligt. Vi tror att om spelare ges möjlighet att spela seniorfotboll tidigare så har det en positiv inverkan på spelarens utveckling och stimulerar på ett bra sätt. Truppen innehåller denna säsong spelare upp t o m 16 år och spelar i år i P-16 div 2 för tuff och utvecklande matchning. Därtill tränar vi 3 gånger/veckan och vår hemmaplan är Stadshagens IP. Du bör ha en stark vilja att utvecklas och vi förutsätter att du tycker fotboll är bland det roligaste du vet.

Träningsnärvaro, inställning och kvalité är våra 3 ledord

U-17 samarbetar tätt med klubbens U-19 lag i P-18/19 division 1 och vårt P-01 lag. Rotationsträning och lärlingssystem för att motivera och inspirera spelare är något vi tror mycket på. Det finns därför inga stängda dörrar utan ska vara transparent och öppna kanaler mellan de olika lagen för bästa utväxling för spelare. Möt vårt senaste tillskott i vår satsning på unga spelare, förre Englandsproffset Per Fahlman, som berättar om vår satsning i Direktpress. Per är målvaktstränare (U-17 och U-19) samt assisterande tränare i U-19.

För provträning eller frågor kontakta KB:s Sportchef Ungdom Thomas Bahnson på e-post thomas.b@karlbergsbk.se. Beskriv vem du är, tidigare klubbar och nivå samt position.

Varmt välkommen till Karlbergs BK!