Karlbergs BK U-19 letar nya talanger

Thomas BahnsonFrån kansliet

Vill du satsa på din fotboll, få möjligheter att spela seniorfotboll tidigare, träna i innerstan och vara del av en satsning? Sök dig till Karlbergs BK U-19!

U-19 fungerar som en länk mellan ungdom- och seniorverksamheten. Målsättningen är att göra övergången så smidig och optimal som möjligt. Vi tror att om spelare ges möjlighet att spela seniorfotboll tidigare så har det en positiv inverkan på spelarens utveckling och stimulerar på ett bra sätt. Truppen innehåller spelare från 17-19 år och spelar denna säsong R1-3 och P18-19 division 1 för tuff och utvecklande matchning. Därtill tränar vi 3 gånger/veckan och vår hemmaplan är Stadshagens IP. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från spel på liknande nivå.

Träningsnärvaro, attityd och kvalité är våra 3 ledord

U19 samarbetar tätt med klubbens A-lag i division 2 och vårt U-17 lag. Rotationsträning och lärlingssystem för att motivera och inspirera spelare är något vi tror mycket på. Det finns därför inga stängda dörrar utan ska vara transparent och öppna kanaler mellan de olika lagen för bästa utväxling för spelare.

Möt vårt senaste tillskott till U-19 staben, förre Englandsproffset Per Fahlman, som berättar om vår satsning i Direktpress.

För provträning eller frågor kontakta KB:s Sportchef Ungdom Thomas Bahnson på e-post thomas.b@karlbergsbk.se. Beskriv vem du är, tidigare klubbar och nivå samt position.