Karlbergs BK utökar teamet – Ass.Tränare P-15

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK har sedan 2017 arbetat med att tillsätta en huvudtränare som komplement till den befintliga föräldraorganisationen i varje lag. Det gör vi från 12 år och för att säkerställa att så många som möjligt – så länge som möjligt – i en så bra miljö som möjligt ska finna Karlbergs BK som en seriös och ambitiös förening som tar ansvar för allas utveckling och behov. Vi har idag ca: 300 spelare över 12 år och 16 externt knutna tränare i vår organisation.

Karlbergs BK utökar teamet – Ass.Tränare P-15

Vi söker nu en skicklig pedagog och spelarutvecklare till ett av föreningens pojklag. Just nu finns en öppning för rätt person att ta sig an ett stort och ansvarsfyllt uppdrag som assisterande tränare i Karlbergs BK och vårt P-15 lag. Du kommer vara en viktig del för att komplettera vår nuvarande organisation med att leda laget och samtidigt bidra till utvecklingen av både laget och spelarna.

Ditt uppdrag är att tillsammans med huvudtränare se till att spelare får en bra utbildning i föreningen samt en rolig och stimulerande resa i sitt idrottsutövande. Vi ser gärna att du arbetar brett med både laget och jaget. Du balanserar individuell utveckling med lagutveckling. Till din hjälp i arbetet har du föreningens framtagna riktlinjer och sportsligt stöd av föreningens personal.

Gruppenhar spelat och tränat under två år tillsammans och har en god kemi samt mycket bra träningsnärvaro. Det finns idag 30 spelare och du ingår i en organisation med huvudtränare, yttrligare en assisterande tränare och två lagledare. Spelarna har genom åren fått en god fotbollsutbildning och kommer 2019 spela i två serier. Div 1 och div 3. Föreningens målsättning är att fortsätta erbjuda en kvalitativ verksamhet och se till att fortsätta stimulera gruppens positiva utveckling. Samtliga tränare i gruppen har dokumenterad fotbollstränarutbildning.

Vem är du?

Du har god erfarenhet som ungdomstränare och gärna en pedagogisk utbildning i grunden alternativt erfarenhet från annat pedagogiskt arbete. Din träningsfilosofi grundar sig i positiv förstärkning och som bottnar i det funktionella. Du utgår från spelet fotboll som en naturlig del i din träningsdesign.

Givetvis delar du föreningens värdegrund och uppfattning om ungdomsfotboll. Som person är du strukturerat och noggrant. Planering blir viktig och något vi ser som en självklarhet för dig som tränare. Ytterligare egenskaper som ses som meriterande är att du är kommunikativ, inspirerande, prestigelös och har en mycket god förmåga att samarbeta med både klubb och övriga lag runt om. Stor vikt läggs vid dig som person och ett humanistiskt ledarskap. Goda referenser från tidigare uppdrag kommer att krävas. Uppdragets omfattning är 8-10 h / vecka.

Vi har formell behörighet och då lägst UEFA C. Meriterande är UEFA B. Karlbergs BK erbjuder gärna vidareutbildning och uppdraget är arvoderat. Uppdraget börjar enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande tills uppdraget är tillsatt.

Ansökan skickas på mail till: johan.wilny@karlbergsbk.se alt. kansliet@karlbergsbk.se