Karlbergs BK utökar teamet – Huvudtränare sökes till P-07 Vit

kb-pelleFrån kansliet

Vi söker nu en skicklig pedagog och spelarutvecklare till ett av föreningens pojklag. Just nu finns en öppning för rätt person att ta sig an ett stort och ansvarsfyllt uppdrag som tränare i Karlbergs BK och ett av våra pojklag för 12-åringar. Du kommer dels ansvara för att leda organisationen runt laget och samtidigt leda utvecklingen av laget och spelarna.

Ditt uppdrag är att se till att spelare får en bra utbildning i föreningen samt en rolig och stimulerande resa i sitt idrottsutövande. Vi ser gärna att du arbetar brett med både laget och jaget. Du balanserar individuell utveckling med lagutveckling. Till din hjälp i arbetet har du föreningens framtagna riktlinjer och sportsligt stöd av föreningens personal.

Gruppen har spelat och tränat under flera år tillsammans och har en god kemi samt mycket bra träningsnärvaro. Det finns idag drygt 20 spelare och till din hjälp har du två assisterande tränare och lagledare. Spelarna har genom åren fått en god fotbollsutbildning genom de två föräldratränare som arbetat tillsammans med gruppen. Ditt uppdrag är nu att tillsammans med våra två tränare planera och genomföra en kvalitativ verksamhet och se till att fortsätta gruppens positiva utveckling. Samtliga föräldrar och tränare i gruppen har dokumenterad fotbollstränarutbildning.

Vem är du?

Du har god erfarenhet som ungdomstränare och gärna en pedagogisk utbildning i grunden alternativt erfarenhet från annat pedagogiskt arbete. Din träningsfilosofi grundar sig i positiv förstärkning och som bottnar i det funktionella. Du utgår från spelet fotboll som en naturlig del i din träningsdesign.

Givetvis delar du föreningens värdegrund och uppfattning om ungdomsfotboll. Som person är du strukturerad och noggrann. Planering och att delegera blir viktigt och något vi ser som en självklarhet för dig som tränare. Ytterligare egenskaper som ses som meriterande är att du är kommunikativ, inspirerande, prestigelös och har en mycket god förmåga att samarbeta med både klubb och övriga lag runt om. Stor vikt läggs vid dig som person och ett humanistiskt ledarskap. Goda referenser från tidigare uppdrag kommer att krävas. Uppdragets omfattning är 8-10 h / vecka.

Karlbergs BK erbjuder vidareutbildning och uppdraget är arvoderat. Uppdraget börjar enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande tills uppdraget är tillsatt.

Ansökan skickas på mejl till: viktor.gredin@karlbergsbk.se